Leo biedt drie keuzes zodat u kunt kiezen voor
de gevarieerde lunch die bij uw bedrijf past.
De basis van Leo’s gezondheidsvisie waarin de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum als uitgangspunt wordt gebruikt. Hierin geloven wij dat niet één enkel product beïnvloed of je gezond of ongezond eet, maar dat het gaat om je totale voedingspatroon. Gezonde producten worden extra aantrekkelijk gepresenteerd en geprijsd met als doel de gezonde keuze te stimuleren.
De basis voor een gezond voedingspatroon waarin het aanbod op het buffet meebeweegt met moderne voedingsinzichten. Onbewerkte, verse en vezelrijke producten vormen 80% van het aanbod. Uiteraard worden er minder gezonde keuzes aangeboden. Gezonde producten worden extra aantrekkelijk gepresenteerd en geprijsd met als doel de gezonde keuze te stimuleren.
Een zoveel mogelijk plantaardig aanbod met als reden persoonlijke gezondheid, het milieu en de dieren. Er worden zo min mogelijk bewerkte producten gebruikt, zoals geraffineerde suikers, zout en toevoegingen. 100% van het lunchaanbod is vegetarisch.