Administratieportaal

leo's droom

//

Wij zijn een bedrijfscateraar met de focus op de gezondheid van onze gasten.

//

Onze droom is om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de gezondheid en het energieniveau van onze gasten.

ENTHOUSIASMEREN

We willen onze lunchgast meenemen in ons enthousiasme over gezonde en energievolle voeding. Hierbij kiezen we voor een positieve benadering. We verbieden niets maar stimuleren de gezonde keuzes.

//

ENERGIE

Voor ons staat energie voor actief, krachtig en vitaal. Gezonde voeding vormt de basis voor een energievolle dag. Wij zetten ons dan ook iedere dag in om een optimaal energieniveau voor onze gasten te realiseren.

//

Assortiment

Leo vindt het erg belangrijk om zijn gasten elke dag weer te verrassen met een mooi, vernieuwend, gezond en variërend aanbod waarbij de versbeleving centraal staat. Het uiteindelijke doel: tevreden en energieke gasten die graag terugkomen! Dát is de uitdaging waar wij elke dag voor gaan.

Ontstaan

Ons bedrijf is in 2006 opgestart vanuit de cultuur: geen woorden maar daden. Want wij als cateraar gebruiken de mond liever als handig hulpmiddel voor de inname van gezonde en energievolle voeding! De mond is voor voeding, niet voor geklets!

Maatschappelijke betrokkenheid

De boom staat symbool voor onze maatschappij waar wij als bedrijfscateraar midden in staan. Iedereen plukt zijn vruchten van de boom, maar wij vinden dat deze maatschappelijke boom ook goed verzorgd moet worden.

Maatwerk?

Persoonlijke aandacht staat centraal in de werkwijze van Leo. Als partner denken wij graag met je mee op alle fronten. Elke dag zetten wij ons in voor een lunch die past bij de wensen van jouw medewerkers. Maar we doen meer: denk ook aan banqueting, borrels en vitaliteitsprogramma's.

Start nu

Kwaliteit

Er worden (dag)verse producten gebruikt en op iedere locatie wordt gewerkt volgens de HACCP-richtlijnen. Om de kwaliteit te waarborgen en continu te optimaliseren worden diverse keren per jaar onze kwaliteitssystemen gecontroleerd door interne, maar ook externe specialisten.

Gezonde voeding

Iedereen beslist natuurlijk zelf wat ze eten, maar wij stimuleren graag de gezondste voedingskeuzes. Wij delen onze kennis zodat onze gast snapt waarom bepaalde keuzes gezonder zijn dan anderen en wat dat kan doen voor je energieniveau en gezondheid. Niet betuttelen dus!

VOCC

Leo is als middelgrote bedrijfscateraar lid van de VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars). Alle leden van VOC Cateraars hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Deze Code heeft tot doel de kwaliteit van de diensten alsmede de werkomstandigheden en sociaal werkgeverschap te waarborgen en zo de neerwaartse prijsspiraal te doorbreken.

ONZE Mensen

Maak kennis met Leo's team!

Onze teamleden zijn het gezicht en visitekaartje van Leo. Zij zijn het die in dagelijks contact staan met onze lunchgasten en opdrachtgevers daarnaast zijn zij een cruciale schakel in het verwezenlijken van onze droom.

//

Onze teamleden dragen zoveel mogelijk positief bij aan de gezondheid, het energieniveau en het welzijn van onze lunchgasten. In de eerste plaats door het bereiden en presenteren van gezonde producten en maaltijden die de gast energie geeft. In de tweede plaats door het delen van gezondheidsinformatie waardoor de lunchgast steeds meer bewust wordt over gezonde voeding.

//

Word jij een Leo?

Geïnteresseerd in werken bij Leo? Bekijk onze
openstaande vacatures en wellicht kom jij ons team
binnenkort versterken en help je mee aan het verwezenlijken
van onze gezondheidsdroom!

Vacatures