CORONA-PROOF!

Leo is een bedrijfscateraar die graag het beste van het beste biedt. Een ruim, gezond en energievol assortiment waarbij het aan niets zal ontbreken. Dit doen we in ons gezellige bedrijfsrestaurant. De plek bij uitstek waar mensen, met aandacht voor elkaar, even kunnen ontspannen om zich weer op te laden voor de rest van de dag.

Wij zijn genoodzaakt om de service richting onze lunchgast enigszins aan te passen aan de eisen die deze tijd aan ons stelt. Daartoe hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld die garanderen dat ons hoofddoel: het verstrekken van een gezonde en verantwoorde voeding, ook op een veilige manier doorgang kan vinden.
Wij zijn voorbereid, wij zijn corona-proof!

Leo's

Bemande lunchoplossing

Leo biedt een drietal bemande lunchoplossingen aan die ervoor zorgen dat de lunch op een veilige en uiteraard gezonde manier kan worden aangeboden aan uw medewerkers.

Meer informatie
Optie 1
Buffet

Het buffet wordt op de traditionele manier gepresenteerd en algemene maatregelen worden toegepast. Producten worden zoveel mogelijk afgedekt.

Optie 2
Grab & go

De lunch wordt aangeboden in disposables/monoverpakkingen zodat de medewerkers de lunch makkelijk kunnen pakken en mee nemen naar de plek waar ze gaan lunchen.

Optie 3
Lunchpakketen

Er worden lunchpakketten gemaakt op bestelling. De lunch kan worden opgehaald in het bedrijfsrestaurant of worden thuisbezorgd bij iedere werknemer.

EXTRA FLEXIBEL

leoonline.nl

Alle cateringoplossingen kunnen in combinatie met Leoonline.nl. De handige bestel- en betaalapp van Leo.

Leo's

onBemande lunchoplossing

Met The Good Food Fridge zorgt je zorgeloos voor je medewerkers, juist nu!

The Fridge is het concept van Leo waarmee u met betaalbare, lekkere en supergezonde producten zorgeloos voor uw medewerkers zorgt. Wilt u hier meer over weten?

Bekijk THE GOOD FOOD FRIDGE
Grab
Pay
Go

Graag kijken wij samen met jou naar welke cateringoplossing het beste bij jouw bedrijf past.

geïnteresseerd in wat leo voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op!

Bedankt! Uw bericht is ontvangen.
Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.
Er is helaas iets fout gegaan. Probeer het aub opnieuw.