Voeding, kennis en sfeer:

De drie elementen die bijdragen aan de oplossing van Code Groen

De uitkomst: een gezonde en energievolle gast

ggg

Het is ons gelukt! Code Groen is gekraakt!

Voeding, kennis en sfeer. Dé drie elementen die bijdragen aan de oplossing van Code Groen.
De uitkomst is een gezonde en energievolle lunchgast.

Voeding

Vers brood, vleeswaren en kaassoorten zijn de belangrijkste basis voor een goede lunch. Lekker en zeer betaalbaar!

Kennis

Denk hierbij aan vers geperste sappen, smoothies, yoghurtshakes, boerensandwiches, maar ook aan heerlijke maaltijdsalades.

Sfeer

De producten worden vers of gedeeltelijk bereid ingekocht, waarna er in ons restaurant de laatste hand aan wordt gelegd. Alle verse ingrediënten liggen in het zicht waardoor het buffet er altijd zeer aantrekkelijk en goed gevuld uitziet.

Een ruime keus aan...

Gezonde voeding

Een gevarieerd, uitgebalanceerd en gezond assortiment. Dát is wat Leo het liefst op tafel zet. We nodigen u graag uit om het zelf eens te ervaren en te proeven. We vertellen u dan ook graag meer over onze keukengeheimen, hoe u gezond kunt eten en bewust kunt kiezen. Maar...het allerbelangrijkste geheim kunnen we nu al wel verklappen: bij ons begint het allemaal bij liefde voor goed eten. Dat is het belangrijkste ingrediënt van onze keuken.

Contact

Kennisoverdracht

Bewuste keuzes maken doe je met de juiste kennis

Challenges

Met challenges en themadagen delen wij op een positieve manier onze kennis met onze gasten. Voedingsinformatie en variërende producten zijn de basis van deze challenges.

Vitaliteitsworkshops

Leo's voedingsexperts helpen jouw organisatie graag bij een vitaliteitskwestie. Presentatie of een workshop over voeding, beweging of ontspanning? Wij helpen graag!

Story telling buffet

Om onze lunchgasten ook de juiste keuzen te laten maken voor die gezonde lunch zullen we hen gaan voorzien van story telling op het buffet. Deze moeten de gezonde keuze stimuleren.

Gezondheidsmonitor

Niets werkt zo stimulerend als het bewijs dat men op de goede weg is. Met ons meet- en controle systeem kunnen we op basis van werkelijke data heel gericht bijsturen op een gezonder assortiment.

E-learnings

Middels e-learnings, video's en een recepten portal worden teamleden getraind om een expert te worden op gebied van voeding en gezondheid.

Kletspot

Stilte tijdens de pauze? Dankzij onze kletspot vol weetjes en vragen over gezondheid heb je altijd iets om over te praten!

54
Tevreden opdrachtgevers
15
Leveranciers
4.000+
Lunchgasten per dag
8000+
Gezonde keuzes per dag
Administratieportaal