Nieuws
»
Nieuwe locatie: Manutan!
31/1/2020

Nieuwe locatie: Manutan!

OPSTART MANUTAN

2020 is voor Leo goed van start gegaan! We hebben namelijk in de eerste week van januari al direct een nieuwe opdrachtgever mogen begroeten: Manutan in den Dolder. Onder de wat oudere mensen onder ons misschien beter bekend als: ‘Overtoom – den Dolder’. Met een respectabel assortiment van wel meer dan 200.000 artikelen is Manutan in zowel Nederland als België de bekendste leverancier van benodigdheden voor kantoor, magazijn werkplaats en buitenterrein

Een mooi bedrijf met hoge ambities. Men vond bij Manutan dat de lunch daar niet bij achter kon blijven en men is op zoek gegaan naar een andere cateraar. ‘Gezond lunchen’ was het goede voornemen voor 2020 en… wie kan daar nou beter invulling aan geven dan Leo?

Er is sprake van vernieuwing voor de Manutan lunch in al zijn facetten. Daar gaat Leo voor zorgen: zowel in variatie, presentatie en sfeerbeleving tot en met de betaalwijze. Voorheen was het contant betalen aan de kassa, vanaf nu is het pinnen of snel en efficiënt afrekenen met de handige Leo betaal App! En veel betalen de medewerkers niet, want als zorgzame werkgever draagt Manutan flink bij aan de lunchprijs.

HET ASSORTIMENT
Vanaf nu hebben ook de medewerkers van Manutan keuze uit het ruime Leo-assortiment, net als de medewerkers van onze al meer dan 50 andere opdrachtgevers. Een breed aanbod van salades, rauwkost, gegrilde groentes,heerlijke broodspreads, ambachtelijke broodsoorten, crackers en bakkersbeschuit, diverse soorten slagers kwaliteit vleeswaren en verse kazen zullen ook zeker niet ontbreken. Er is keuze tussen boter en margarine. Ook zijn er diverse soorten zoet beleg, zuiveldranken, vruchtensappen en huisgemaakt fruitwater, gepresenteerd in fraaie mason jars. Dagelijks is er een wisselend aanbod van huisgemaakte, verse soep en eenmaal per week een warme snack.

Twee kanjers gaan dat allemaal waarmaken. Teuni zal samen met Chris dagelijks de Manutan medewerkers gaan bedienen. Teuni mocht dit al 6 jaar lang voor Manutan doen en Chris heeft al geruime tijd voor diverse andere locaties van Leo gewerkt. Teuni en Chris hebben de eerste weken al bewezen een gouden combinatie te zijn als we onze oren zo eens te luisteren leggen aan de enthousiaste geluiden in de wandelgangen van Manutan.

En niet alleen in de wandelgangen, want alhoewel de sfeerbeleving in ‘de huiskamer van Manutan’ uitermate plezierig is, ook buiten het pand van Manutan kunnen de medewerkers genieten van de gezonde en lekkere Leo lunch middels Leo’s Take Away concept.

Al met al een mooi begin van 2020 vinden wij. Dit is overigens niet in de laatste plaats te danken aan de tomeloze inzet van Cock van Wijnbergen, de facilitairmanager van Manutan die letterlijk op alle fronten heeft meegedacht,onmogelijkheden wist te realiseren door de inzet van de eigen Manutan technische dienst. Maar ook de IT afdeling en logistieke afdeling van Manutan verdient in onze ogen een grote pluim voor hun inzet en betrokkenheid. De samenwerking tussen Manutan en Leo is echt super en we zijn hard bezig een mooie, gezonde en waardevolle hechte band op te bouwen waar iedereen de vruchten van kan plukken! Volledig Code Groen wat ons betreft!

Administratieportaal