Nieuws
»
Leo's Lunch Thuis
11/5/2020

Leo's Lunch Thuis

Mis je dat ook zo erg? Samen met je collega's genieten van een lekkere lunch? Wij wel!

Deze rare tijden vragen om out-of-the box oplossingen. En wat ons betreft … out-of-the-lunchbox oplossingen! Vandaar dat Leo de lunch nu ook bezorgd. Netjes verpakt in een handig lunchtasje krijgen jouw medewerkers op het afgesproken moment een lekkere Leo lunch thuisbezorgd.

Wat zit er in een lunchpakket?

Elke week heeft de lunch een andere samenstelling, maar altijd vers, lekker en gezond. Er zit altijd een verse soep, een heerlijke salade en een rustieke rijkelijk belegde sandwich in. De soep en de salade zijn altijd vegetarisch, voor de sandwich is er keuze uit vlees/vis of vegetarisch.

Wat kost een lunchpakket?

Een compleet lunchpakket kost €8,70 per stuk inclusief BTW. Dit De minimale afname is 25 stuks.

Hoe werkt het?

De lunchpakketten worden op de gewenste werkdag voor 12:00 uur middels gekoeld transport bij jouw medewerkers thuis bezorgd. Afleverkosten voor Amsterdam 7,50 voor Noord en zuid Holland, Utrecht en Flevoland 13,40 en de rest van het land 25 euro

Stap 1: download het bestelformulier (Excel) via onderstaande button 

Stap 2: vul de gevraagde gegevens in, inclusief de thuisadressen van de medewerkers

Stap 3: mail de bestelling naar shop@leolovegoodfood.nl

De bestelling dient uiterlijk 3 werkdagen voor 12:00 uur voor de gewenste leverdag gedaan te worden. Zie onderstaande bestel- en leverschema. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail.

Stap 4: je ontvangt een factuur van ons per mail.

TIP: organiseer een video-call en lunch gezellig samen!

Lunch toch samen door op lunchtijd een video-call te organiseren.

Wij garanderen dat de lunch voor 12:00 uur bij iedereen bezorgd is zodat er ondanks de afstand toch gezellig samen gelunched kan worden.

TIP: maak de pakketten persoonlijk!

Maak de pakketten persoonlijk! Wij zorgen er graag voor dat uw brief, kaartje of leuke gimmick aan de lunchpakketten wordt toegevoegd. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vier ook de VRIJMIBO samen!

Samen de week afsluiten met een VRIJMIBO? Bestel dan Leo's Box of Bites. De box bestaat uit blokjes kaas, mini worstjes, mosterd en augurkjes. De box kost € 5,15 per stuk inclusief BTW, Afleverkosten voor Amsterdam 7,50 voor Noord en zuid Holland, Utrecht en Flevoland 13,40 en de rest van het land 25 euro

Maak de borrel compleet met een heerlijk flesje droge witte wijn (0,25 ltr) voor maar €3,00 extra.

Bestellen & betalen werkt op dezelfde manier als hierboven beschreven voor de lunch.

Administratieportaal