Nieuws
»
Leo's veilige lunch opties tijdens Corona
27/4/2020

Leo's veilige lunch opties tijdens Corona

Globaal spelen drie speerpunten bij Leo de hoofdrol als het gaat om onze serviceverlening.

De eerste is: Gezonde en verantwoorde voeding. Wij willen het welzijnsniveau van onze gast naar een zo'n hoog mogelijk niveau tillen. Ons hele Code Groen beleid is juist daar op gericht. Door middel van positieve stimulering de keuze voor gezonde en energievolle voeding zo 'logisch' mogelijk maken.


Het tweede is: Oog voor mens en milieu. Cateren is het mooiste vak ter wereld vinden wij zelf. Zoals onze concurrenten ook kunnen beamen: het is hard
werken. Wij zien in de wereld van de catering echter nog een extra uitdaging en dat is: dit vak zodanig uitvoeren dat we maximaal aandacht besteden aan mens en milieu.

Het derde speerpunt is: Gezelligheid en verbinding. Onze Leo locaties zijn zodanig georganiseerd dat de meest optimale ambiance ontstaat waarin onze gasten echt tot rust kunnen komen. Leo is echt de verbindende schakel in jouw organisatie. Mensen komen genieten van hun lunch en gezamenlijk in een gemoedelijke sfeer wordt even de dagelijkse stress afgeschud.

En dat is hoe Leo het graag ziet. Dáár staan wij voor!

Echter, juist bij dat onderdeel zit op dit ogenblik een uitdaging voor ons.Deze corona periode maakt het voor ons namelijk noodzakelijk onze serviceverlening enigszins aan te passen aan de eisen die deze tijd aan ons stelt. Uiteraard onderschrijven wij die noodzaak volledig en doen er dan ook alles aan om het genieten van een gezonde, gevarieerde en energievolle Leo-lunch ook vooral zo veilig mogelijk te houden.


Leo heeft daartoe een drietal opties uitgewerkt die volgens ons volledig passen binnen de nu geldende corona richtlijnen. Voor uitgebreide informatie over deze scenario's verwijzen we je graag naar de brochure. Klik op onderstaande button.

Leo's lunch opties tijdens corona


Wij denken hiermee mooie, tijdelijke, oplossingen te bieden, waarbij de concessies aan ons derde speerpunt ‘gezelligheid en verbinding’ tot het absolutie minimum beperkt blijven. Laten we met z'n allen hopen dat deze periode zo kort mogelijk blijft en dat we elkaar snel weer, als vanouds, allemaal gezellig bij elkaar kunnen ontmoeten in ons gezellige bedrijfsrestaurant!

Administratieportaal