Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET STEF JANSEN
3/8/2020

KENNIS MAKEN MET STEF JANSEN

Vorig jaar mei ben ik begonnen bij Leo als Team Coach en sinds begin dit jaar is mijn functie veranderd naar Kwaliteit, Opstart en Support Coach. Een hele mond vol maar dit betekent eigenlijk dat ik me overal en nergens mee bemoei haha.

In de rol als opstart coach verzorg ik de nieuwe opstarts tot het moment dat een locatie zelfstandig draait waarna deze overgaat naar de Team Coach. 50% van mijn tijd ben ik op de locaties en 50% op kantoor. Op de kantoordagen heb ik veelal een support rol naar alle locaties en afdelingen (HR, finance, formule management, TC’s, sales en maketing).

Daarnaast houd ik me bezig met allerlei verschillende projecten: van het opstellen van alle corona maatregelen op onze locaties, de verkoop van spullen via onze webshop www.healthyinvest.nl tot Leo’s 100% basis Code Groen.

Tenslotte houd ik me bezig met kwaliteit: waar staat Leo voor, hoe kunnen we ons onderscheiden, wat zijn de Leo concepten, welke producten willen we voeren, wat zijn de wettelijke eisen waaraan we moeten voldoen, hoe hygiënisch werken we, hoe tevreden zijn onze opdrachtgevers, hoe happy zijn alle teamleden etc.

Vóór mijn werk bij Leo, heb ik in de hotellerie gewerkt waarvan bijna 10 jaar bij Accorhotels in de regio Amsterdam en Schiphol (misschien voor sommigen wel bekend van merken als Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure en Ibis). Ik ben begonnen in de back office als hotel controller (accounting), daarna heb ik als front office manager gewerkt en de laatste 5 jaar als hotel- en projectmanager. Daarvoor heb ik de hotelschool in Apeldoorn gedaan en onder andere gewerkt bij Bilderberg hotels & restaurants in de bediening, als groenteman in een supermarkt en 3 jaar lang heb ik allerlei werkzaamheden gedaan in de keuken van een ziekenhuis (van afwassen en bestellen tot koken).

Mijn vrije tijd vul ik graag met motorrijden, badminton, volleybal, koken en speciaal bier drinken.

Cheers!

Administratieportaal