Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET PAMELA WIJNGAARD
25/8/2020

KENNIS MAKEN MET PAMELA WIJNGAARD

Pamela Wijngaard 25 augustus 2020

Sinds december 2019 ben ik officieel onderdeel geworden van het support team van Leo – Healthy Business Catering. Daarvoor liep ik sinds mei 2019 stage voor Leo en nóg daarvoor, namelijk al sinds 2016, werkte ik naast mijn opleiding, e-commerce marketing en sales, af en toe op vrije dagen voor Leo in de catering op locaties. Door al deze stappen te maken heb ik het bedrijf goed leren kennen voordat ik op deze positie terecht kwam.

Met heel veel plezier ga ik elke dag naar werk. Mijn taak is support geven aan marketing en sales. Voor mij zat er niemand op deze functie. Dit zorgt ervoor dat er nog veel moet worden bedacht en ontwikkeld. Daarnaast is mijn werk heel divers. Geen een dag is het zelfde en voor mij is dat ook hetgeen wat het zo leuk houdt. Meestal zit ik op kantoor, maar het komt ook wel eens voor dat ik afspraken buiten de deur heb.

Ik ontwikkel samen met mijn collega’s marketingstrategieën en de daarbij horende doelstellingen, creëer content voor op onze social mediakanalen, beheer marketingtools, houd de website bij,  houd mij bezig met de reuring op locaties en themadagen, het opstellen van GTO’s en KTO’s en het bij houden van verschillende rapportages.

Leo’s support team bestaat uit 11 personen. We zijn met een klein groepje en werken nauw samen. Ik vind het een ontzettend fijn team om in te werken. Iedere dag bereid iemand anders de lunch. Tijdens onze pauze nemen we dan ook echt even het moment om samen van de lunch te genieten. Mijn lievelingssalade? Gebakken bloemkool rijst met spekjes, champignons en spinazie!

Voor dat ik bij Leo ging werken hield ik mij niet bezig met gezonde voeding. Naarmate ik er meer over ging leren, raakte ik steeds meer gemotiveerd om bewust met gezonde voeding om te gaan. Niet alleen op het gebied van gezonde voeding. Leo heeft mij bewust gemaakt van hoe belangrijk vitaliteit is en hoe gezonde voeding daar een bijdrage aan levert!

Nu is het mijn taak om dit gevoel over te brengen. Daarbij beloof ik dat, als je het eenmaal in ziet… je niet meer terug wilt!

 

Wat collega's over Pamela zeggen:

Harde werker, altijd beschikbaar, sociaal, lief, pro-actief, social media, hét gezicht van Leo, positief, vrolijk, teamplayer, creatief, "raakt nog al eens haar spullen en vooral sleutels kwijt", spontaan, representatief. initiatief nemer, verantwoordelijk.

Administratieportaal