Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET MARTIJN DUIJNKER
1/9/2020

KENNIS MAKEN MET MARTIJN DUIJNKER

Martijn Duijnker 01 september 2020

Sinds februari 2016 ben ik al werkzaam binnen Leo in de rol als teamcoach. Ik ben begonnen in de regio midden Nederland maar na ruim 1 jaar hebben we de switch gemaakt en ben ik nu verantwoordelijk voor groot Amsterdam. Gezien ik al langere tijd mee draai binnen Leo ken ik nagenoeg al onze teamleden en locaties wat onwijs in het voordeel werkt.  

 

Gezien onze teamleden de belangrijkste rol invullen in onze organisatie is een juiste aansturing en ondersteunende rol van groot belang. Wij als teamcoaches dienen er dan ook alles aan te doen om de teamleden zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Dit kan te maken hebben met creatief inkopen, hoe voorkom ik derving, hoe plan ik mijn dag praktisch in tot aan het optimaliseren van de locaties met de juiste uitstraling en sfeer.

 

Gezien ik nu verantwoordelijk ben ik voor 20 locaties kan ik toch wel zeggen dat geen dag binnen Leo het zelfde is.De diversiteit in mijn functie en het dagelijkse werken met een mooi team creëert bij mij onwijs veel positieve tijd  en energie wat ik graag over wil brengen op de mensen. Uiteraard spelen de wensen van onze lunch gebruikers en opdrachtgevers hierin ook een grote rol. Ik vind het dan ook onwijs leuk om mijn kennis en ervaring met hun te delen en eventuele aanpassingen op een locatie door te voeren.

 

Tot slot ben ik erg operationeel ingericht, heb een creatief denk vermogen en kijk altijd naar oplossingen.

 

In mijn privé leven vind ik het onwijs leuk om zoveel mogelijk met het gezin te ondernemen, we zijn sportief houden van reizen en genieten van het samen zijn.

Wat collega's over Martijn zeggen:

Gezelligheid, creatief, behulpzaam, energie, aanpassingsvermogen, houdt van bier, voetbal, sportief, loyaal, klantgericht, sociaal, anticiperen, vrolijk.

Administratieportaal