Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET MARIJE VAN DER VEEN
29/7/2020

KENNIS MAKEN MET MARIJE VAN DER VEEN

Ik ben Marije van der Veen, OERsterk leefstijlcoach bij Leo. Het is mijn passie om mensen bewust te maken hoe je met een gezonde leefstijl zelf de regie over je eigen gezondheid hebt.

Al mijn hele leven ben ik bezig met eten en drinken. Eerst samen met mijn moeder in de keuken thuis en later op een kinderkookcursus. Het was dan ook niet gek dat ik Voeding & Diëtetiek ging studeren. 

Na mijn studie ben ik in de wereld van de groothandel terecht gekomen. De rode draad in mijn verschillende functies was altijd het stimuleren van gezonde voeding. Na een vervelende zwangerschap werd ik me er extra bewust van hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Ik was volledig uitgeput en ben op zoek gegaan naar een manier om me weer energiek en gezond te voelen. De kennis en ervaring die ik toen heb opgedaan wil ik graag delen. Ik ben er van overtuigd dat als je weet hoe je lichaam werkt en welke invloed voeding, beweging en ontspanning hebben op je gezondheid, je bewust de beste keuzes voor je lichaam kunt maken.

Omdat ik vond dat ik bij de groothandel toch wat verder af stond van de consument en graag meer impact wilde maken ben ik eind 2018 gestart als formulemanager bij Leo. Een geweldige kans die ik met beide handen aangreep! Leo en ik vonden elkaar in onze passie om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van mensen.

Afgelopen voorjaar heb ik namens Leo de opleiding tot OERsterk leefstijlcoach afgerond. Een bijzondere reis waarin ik mijzelf, mijn visie en kennisniveau een enorme boost heb gegeven. Ik kan niet wachten om dit te delen met onze opdrachtgevers en lunchgasten.

Dagelijks ben ik bezig met het delen van mijn kennis aan onze lunchgasten en het vertalen van onze visie in gezonde en lekkere foodconcepten. De producten die je vind op onze lunchbuffetten zijn heel bewust gekozen en hebben een positief effect op je vitaliteit. Ik ben geen freak hoor, haha! Ik geloof in balans. Eten moet ook vooral lekker zijn dus zondigen mag af en toe best. Ik doe dat zelf ook… naturel chips is niet veilig in mijn buurt!

 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, misschien wel tijdens een van de workshops of lezingen die ik graag verzorg binnen jouw bedrijf.

Administratieportaal