Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET DIANA STANGE
19/8/2020

KENNIS MAKEN MET DIANA STANGE

Diana Stange 18 augustus 2020

Na ruim 30 jaar in de modebranche gewerkt te hebben werd het tijd voor een verandering. Ik ben op zoek gegaan naar een uitdaging in een hele andere branche. In m’n vrije tijd bak en kook ik graag en vind het heel leuk om etentjes te organiseren. Toen ik een vacature van Leo voorbij zag komen werd ik meteen enthousiast! Met name het persoonlijke contact onderling. Leo is een familiebedrijf, de aandacht voor elkaar en gezond eten sprak mij enorm aan.

Ik ben gestart als Troubleshooter, waarbij ik op alle locaties door het land in viel als er iemand afwezig was. Hierdoor heb ik goed kunnen ervaren wat het werk in de catering in houdt en heb ik veel locaties en teamleden leren kennen.

Sinds 1 december 2019 werk ik op ons gezellige hoofdkantoor in Amstelveen. Ik ben verantwoordelijk voor de planning, zodat alle locaties bezet zijn. Daarnaast ben ik betrokken bij allerlei HR taken zoals werving en selectie, het opvangen van nieuwe teamleden, zorgen dat er een inwerk programma is, procedures schrijven enz.

Het leuke van mijn werk vind ik het contact met collega’s op kantoor en met de teamleden op de locaties. Door mijn ervaring als troubleshooter ken ik (bijna) alle locaties en het werk wat er verzet moet worden en dat helpt mij enorm in de planning. Daarnaast hou ik van structuur, overzicht en controle en dat helpt in mijn rol.

In mijn ervaring in commerciële functies in een modeconcern heb ik veel kennis op kunnen doen in het begeleiden van medewerkers op locaties, roosters beheren, werving en selectie, ziekteverzuim, loonkosten, presentatie, sales, inkoop, marketing etc. Hierdoor kan ik op veel vlakken meedenken in onze organisatie en dat maakt het zo leuk om in een kleinere organisatie te werken.

Ik hoop door goed te overleggen en te communiceren met de team coördinatoren en teamleden, een goede en kwalitatieve bezetting op alle locaties te realiseren. Zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is en onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Wat collega's over Diana zeggen:

Vrolijk, loyaal aan de organisatie, verantwoordelijk, vriendelijk, collegiaal, luisterend oor, vertrouwen, houdt van rode wijn en oude kaas!, zorgzaam, betrokken, modieus en geïnteresseerd.

Administratieportaal