Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET DAMON VAN EE
13/8/2020

KENNIS MAKEN MET DAMON VAN EE

Damon van Ee 12 augustus 2020

Momenteel ben ik bijna een jaar ‘officieel’ werkzaam binnen Leo. Voordat ik in dienst kwam onder de functie ‘finance & inkoop support’ heb ik bij Leo al een stage gelopen en mijn scriptie geschreven op de afdeling marketing. Voor die tijd werkte ik sporadisch bij Leo als bijbaantje. Toen heb ik gewerkt als cateringmedewerker en verschillende marketingactiviteiten uitgevoerd.  

Zoals gezegd bied ik de locaties en opdrachtgevers support op het gebied van finance en inkoop, maar daarnaast beheer ik bijvoorbeeld ook alle IT systemen binnen Leo.Het is dus een gevarieerde baan, wat het voor mij ook leuk houd! Het doel van mijn functie is om iedere dag zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen voor mijn collega’s op locatie en de opdrachtgevers. In principe ben ik dus iedere dag op kantoor, maar net zoals de rest van het Leo team, ben ook ik erg flexibel en help ik op een locatie wanneer dat nodig is. Bij ons staat de tevredenheid van de lunchgast en de opdrachtgever voorop en daar moet de rest dan even voor wijken.

Daarnaast vind ik het leuk om steeds meer te leren over gezonde voeding. Zelf ben ik erg sportief en houd ik van voetbal, tennis en fitnessen. Mocht jij gezonde voeding en het creëren van een gezonde lifestyle ook interessant vinden? Volg dan zeker Leo op social media!

Wat collega's over Damon zeggen:

Gezellig, alert, pakt alles direct op, humor, sportief, houdt van lekker eten, overzicht, stabiel, vaste plek aan de lunchtafel!, cijfermatig sterk, witte wijn met ijs, fanatiek, collegialiteit, aandacht voor details, post-it man, fijne collega.

Administratieportaal