Nieuws
»
KENNIS MAKEN MET BOYD STEKELENBURG
23/7/2020

KENNIS MAKEN MET BOYD STEKELENBURG

Boyd Stekelenburg 21 juli 2020

Ik ben al vanaf de eerste dag (april 2006) betrokken bij Leo. Tot 2016 was ik de accountmanager van Leo via een extern Horeca administratie en advies kantoor. Per 1 januari 2016 ben ik aan boord gekomen als financieel verantwoordelijke.

Naast mijn financiële taken ben ik ook verantwoordelijk voor o.a. verzekeringen, contracten opdrachtgevers, juridische vragen, het wagenpark en de begrotingen. Deze diversiteit maakt de functie extra leuk en interessant. Met veel plezier ga ik iedere dag naar kantoor waar ik dan ook alle dagen per week te vinden ben. Bij financiële gesprekken met opdrachtgevers ben ik vaak ook aanwezig. Daardoor ben ik bijna op alle locaties geweest, waardoor ik ook goed weet wat er speelt op de locaties. Dit helpt mij bij het beoordelen van de cijfers en het opstellen van rapportages en begrotingen.

In 2017 hebben we besloten om alle locaties te gaan voorzien van een kassa. Voor de kassa werkten we met munten en kaarten. Eén van de voordelen van een kassa is de management informatie die je uit de kassa kan halen. Daarnaast kan je het registratie proces geheel automatiseren. Op bijna alle locaties staan momenteel kassa’s of laptops met daarop kassa software. Naast de mogelijkheid tot betalen met pin, hebben de lunchgasten ook de mogelijkheid om te betalen met de door Leo ontwikkelde betaal app. Mijn collega en ik zijn samen verantwoordelijk voor het juist functioneren van de kassa’s. Hierdoor kan het wel eens gebeuren dat je naar een locatie moet, vanwege storingen of andere zaken m.b.t. de kassa.

Op kantoor zijn we met klein clubje. Ik ben er vroeger al snel achter gekomen dat ik het prettiger vind werken binnen een kleinere organisatie. Op kantoor kennen we elkaar allemaal persoonlijk en loopt de communicatie middels korte lijnen, waardoor je sneller kan schakelen en beslissingen kan nemen.

Lunchen doen we vanzelfsprekend dagelijks samen. Op roulerende basis maken we de lunch voor collega’s. Dit is iedere dag weer en verrassing. Natuurlijk is er brood en beleg aanwezig, maar geven we de voorkeur aan het maken van de lekkerste salades, verse soepen, warme gerechten en ‘gezonde’snacks. Reeds langere tijd volg ik het KETO principe en passen salades, soepen en koude/warme gerechten prima in dat plaatje. Mij heeft het meer energie gegeven en voel ik me een stuk vitaler.

Woorden die volgens collega's Boyd het best omschrijven:

Humor, echte horeca man, analytisch, precies, scherp, probleemoplossend, allemansvriend, sportief, flexibel, Italië freak, stressbestendig, cijfermatig sterk, budget bewaker.

Administratieportaal