Nieuws
»
10 manieren om veilig te lunchen op kantoor
10/5/2020

10 manieren om veilig te lunchen op kantoor

We kijken er enorm naar uit om weer een smaakvolle en gezonde lunch voor al onze gasten te mogen verzorgen. Onze cateringservice stemmen wij af op de huidige situatie binnen ieder bedrijfsrestaurant. Waarbij in de regel geldt: gezond en lekker lunchen op een veilige manier. Dit kunnen we alleen samen!

Hoe kun je veilig lunchen op kantoor?

1.       Handen wassen!

Cliché, maar heel noodzakelijk nu. Weet jij hoe je goed je handen wast?

2.       Desinfectiespray

Aan het begin van Leo's restaurants zul je altijd een desinfectiespray vinden. Zo treed iedereen met schone handen het restaurant binnen.

3.       1,5 meter afstand

Twee maanden geleden moesten we hier nog enorm aan wennen, maar het voelt nu al zo normaal: 1,5 meter afstand houden.

  • 1,5 meter tot collega's
  • 1,5 meter afstand wanneer we de lunch pakken
  • 1,5 meter afstand wanneer we betalen
  • 1,5 meter afstand tijdens de lunch
  • 1,5 meter tot Leo's medewerkers

Alleen samen kunnen we gepaste afstand bewaren. Help elkaar, denk om elkaar!

4.       Extra schoonmaakrondes

Terwijl we dan samen denken aan de afstand blijft Leo schoonmaken! We voeren ieder half uur een micro schoonmaak uit en ieder uur een macro schoonmaak met antibacteriële zeep. Tafels en stoelen maken wij schoon nadat een gast daar heeft gegeten.

5.       To go naar je bureau

Voor sommige mensen was afhalen al heel gewoon voor Corona, maar de afgelopen tijd heeft iedereen kunnen kennis maken. De horeca biedt al volop to go aan. Dit aanbod past ook heel goed op kantoor thuis.

6.       Verpakte broodjes op het buffet

To go is handig, snel en veilig. Daarom zal Leo ook verpakte broodjes, soep en salades klaarleggen voor Grab & Go. Dan kan onze gast veilig achter zijn bureau lunchen. Of buiten natuurlijk, da's nog gezond ook! Meer weten over deze lunchoptie? Lees het hier!

7.      Lunchtasje

Een andere to go lunchoptie is een tasje samengesteld door Leo. De inhoud: belegde broodjes, een salade, tussendoortje en een drankje. Er kan gekozen worden tussen een vegetarisch tasje, een niet-vegetarisch tasje en een saladelunch. Meer weten over deze lunchoptie? Lees het hier!

7.       Contactloos betalen

Contactloos betalen helpt de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Niet voor niets hebben banken tijdelijk het limiet voor contactloos betalen verhoogt tot en met € 50 (normaal: € 25) zonder pincode. Betaal veilig, betaal contactloos!

9.       Gedoseerd bezoeken van het restaurant

Samen met onze opdrachtgevers maken wij lunchschema's zodat niet iedereen tegelijk komt. Dit is noodzakelijk zodat de 1,5 meter afstand kan worden gehandhaafd.

10.      Hamsteren is niet nodig

Hamsteren is niet nodig. Wij zorgen dat er genoeg is. Dus kom vooral voor een tweede keer wanneer je nog niet voldoende hebt gegeten! ;-)

Administratieportaal